четвъртък, 22 януари 2009 г.

Цветанка Рангелова ФЕНОМЕН №1 на България


Цветанка Рангелова ФЕНОМЕН №1 на България

Феномен - Нумеролог

Цветанка Рангелова е първият феномен на България, удостоен с „Златен Феномен” за принос в Психотрониката. През 1983г. е образувано следствие срещу нея за това, че действа на психиката на хората като обществено вредна. Следствието е водено на "Развигор" 1 - силна, интелегентна, можеща, разбираема от хората и вършеща само добро. Цветанка Рангелова е доказан феномен: точност в диагностика, прецезираност най-вече в предсказването за бъдещето на индивида, държавата и обществото. Силен духовник, за който няма тайни в Окултното. Може да ви излее восък, да отвори карти, да ви изчисли нумерологично и да ясновидства безпогрешно. Освен в България г-жа Рангелова е работила в Германия, Македония и Австрия. Уважавана и почитана от високите етажи и търсена от много бизнесмени за бизнес прогностики. Реално погледнато е скромен човек / тя и така и живеее/, няма никакви претенции и високо Его. При нея ще видим хора от най-ниските нива до най-високите. Реално погледнато тя бе над 20г. на ТВ екраните и превъзбуждаше интереса на обществото в нейната безпогрешност. Член-кореспондент е на Международната Академия по Информатика към ООН. Беше член на Методичния съвет към "Асфен". Дала е зелен семафор на много надарени хора в държавата. С точните си диагнози е предотвратила много ненужни операции, а за това, че е предотвратила хиляди разводи се шегува и казва, че трябва да получи Нобелова награда. Ако желаете доверете се на нейната точност, прецезираност и яснота - за Вас, семейството и бизнеса ви.


Умения, предлагани услуги


Нумерология, Собствена гадателска система, която съчетава с Кабала и така вижда в миналото и бъдещето, Ясновидство, Контактьорство, Откриване и разваляне на магии, Регресия в минали животи, Енергийни корекции, Изгражда защита.


За контакти


Адрес: София, България

Телефон: +359888 326 711

6 коментара:

  1. за първи път ви видях в шоуто на иван и андрей.възхитена съм от вашето излъчване ,от вашите умения.желая да науча повече за вас.

    ОтговорИзтриване
  2. Възхитена съм от Вашите умения и Вашия чар!Да се здрава и много щастлива!

    ОтговорИзтриване
  3. БЛАГОДАРЯ ЗА ХУБАВОТО И ПОЗИТИВНО ИЗКАЗВАНЕ В ШОУТО НА ИВАН И АНДРЕЙ.
    БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ИМА НУЖДА ДА ЧУВА ДОБРИ ПОЗИТИВНИ ДУМИ, ИМА НУЖДА ДА МУ СЕ ДАВА КУРАЖ С ДОБРИ ПРЕДСКАЗВАНИЯ ЗА АД УСПЕЕМ ВСИЧКИ НИЕ ДА ИЗДЪРЖИМ.
    БЛАГОДАРЯ!

    ОтговорИзтриване
  4. Защо е невалиден мейлът на г-жа Рангелова, писмата се връщат, поради несъществуващ ел.адрес?

    ОтговорИзтриване
  5. Вкъщи всички много Ви харесваме и сте любимата ни нумероложка!

    ОтговорИзтриване
  6. Г-жо Рангелова наистина съм впечатлена от вашите прогнози и смятам, че сте права в такъв период България има нужда от малко увереност. Според мен хората като вас са наистина малко за щастие все още има позитивни хора които да повярват, че можем да се справим.

    ОтговорИзтриване